• Geitenboerderij OZO

De moeite om te bezoeken zijn ondermeer:
-La Grotte de Comblain een van onze favorieten, de passie van de gidsen voor deze grot maakt dat je geen afgerammelde verhaaltjes te horen krijgt maar een uitleg vol passie en enthousiasme.
-De Grotten van Remouchamps  Een bezoek aan de grot is in twee delen opgedeeld. Het eerste deel gaat te voet, het tweede deel gaat met een boot.op de rivier die door het onderste niveau van de Grot loopt je kan daarbij genieten van de langste onderaardse vaartocht van België en overigens ook de langste ter wereld die toegankelijk is voor toeristen.
Le monde Sauvage SAFARIPARK IN AYWAILLE : Beleef in deze dierentuin, met een treintje of uw eigen wagen, een echte Afrikaanse safari en ontdek giraffen, olifanten, nijlpaarden, neushoorns, zebra’s, gnoes en nog veel meer soorten in een natuurlijk milieu dat hen toelaat in halve vrijheid te leven.
Domaine de Palogne bezoek de burcht , valkenshow en kayak en prachtig wandelen via de cretes naar Sy
Veel info kan je hier vinden OURTHE-VESDRE-AMBLÈVE
verder nog zeker de moeite, Source O Rama , Forestia , aquarium-museum Luik , Plopsa Coo (watervallen van Coo),  …
Ook de steden Luik en Spa zijn zeker eens het bezoeken waard net als Durbuy, Bomal, en tal van andere mooie pitoreske dorpjes.
Verder nog Parc Chlorophylle dit park laat u kennis maken met het bos, zijn bomen en bewoners op een leuke en speelse wijze.