Ons huis is volledig gerenoveerd in 2011 en is voorzien van alle hedendaags comfort zoals TV (TV Vlaanderen) , DVD, WIFI en een muziekinstallatie en biedt plaats aan 7 personen.

Indeling:De woonruimte en keuken zijn aan elkaar gekoppeld. De moderne uitgeruste keuken is voorzien van een oven, gasfornuis en vaatwasser. Verder ook een senseo, koffiezet, broodrooster, microgolfoven, snijmachine….

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is FOTO4-300x201.jpg

De woonruimte heeft een ruime zit- en eethoek met een gezellig houtvuur en het hout is gratis beschikbaar.

Er zijn 3 slaapkamers, 2 kamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed de 3de kamer is voorzien van een stapelbed met bovenaan een eenpersoonsbed en onderaan een tweepersoonsbed. Alle bedden zijn voorzien van degelijke matrassen en dekbedden.

De badkamer beschikt ondermeer over een ruime inloopdouche en een handdoekdroger. Er is een apparte WC.

Er is ook een 2 persoons infraroodcabine aanwezig zodat je u na uw ardennen inspanningen lekker kan ontspannen.

Er is een ontspanningsruimte met een Pooltafel en een Dart er zijn ook verschillende gezelschapsspellen beschikbaar.

Buiten is er plaats voor 2 wagens en de achtertuin is volledig omheind. De achtertuin is vlak en er is voldoende tuinmeubilair en een BBQ beschikbaar.


Je stap vanuit het huis zo de paden op om de omliggende velden en bossen te kunnen ontdekken er zijn wandelkaarten en tips beschikbaar in de woning.

Achteraan de tuin staan enkele van onze bijenkasten opgesteld om heerlijke honing uit de ardennen te verzamelen voor ons, schrik moet je daar niet van hebben als jij ze met rust laat en voldoende afstand houdt zullen de bijtjes u ook niet lastig vallen.